Hozzászólások: O
2009.06.15. 09:21 Sávos

Megvált az Externettől korábbi tulajdonosa, az Econet.hu. Az új, valószínűleg elégedett többségi tulajdonos, a Birdcom 500 millió forintot adott érte, amit az idei nyereség felével fog kiegészíteni - ha lesz.  

Az Externet egyébként viszonylag kis szolgáltatónak számít, tavaly tavasszal 50 ezres ügyfélszámról adott ki sajtóközleményt, és mivel az elmúlt évben gyakorlatilag megállt az ADSL térnyerése, valószínűleg nekik se nőtt jelentősen az előfizetői bázisuk. Nem tudnám megmondani, hogy vajon jó-e az előfizetőknek a tulajdonosváltás, noha inkább pozitív lehet a hatás, mivel az új tulajdonosnak messze nem olyan színes a palettája, mint az Econet.hu-é, így fontosabbnak fogja talán tekinteni az Externetet is. 

Nyilván hamarosan többet is megtudhatunk majd róla, akkor folyt. köv. Korábbi írásokat az externet cimkére kattintva talál a kedves érdeklődő.

 

 

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr791185706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása