2009.12.19. 21:25 Sávos

Sajnos Svédország a boldog tulajdonos, annak is a TeliaSonera nevű szolgáltatóhoz szegődött előfizetői. És egyelőre csak két városban, de a szolgáltató jövőre még 25 városban fogja kiépíteni a hálózatot (beleértve Norvégiát is.).

A negyedik generációs hálózatokban mindenki nagyon bízik, nálunk is dolgozik rajta a Hatóság, hogy a digitális tévézés miatt felszabaduló frekvenciákat effélére lehessen majd használni, egyszerűbben, mint a jelenlegi törvényi szabályozás megengedné. Ugyanis az LTE nevű hálózat már 100 Mbps-os átviteli sebességet tud biztosítani (nyilván optimális körülmények közöt), vagyis az első mobilos megoldás, ami valóban (értsd: minőségben) versenyképes a vezetékes előfizetésekkel.

Arról nem tudok beszámolni, hogy itthon a elméleti tervezgetésnél több történt volna a negyedik generáció kapcsán. De, ahogy valaki mondta, el lehet költözni... akár Svédországba is.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr911609829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása