Hozzászólások: O
2009.10.15. 08:21 Sávos

Három fontosabb hír is napvilágra került a múlt héten az Externetről. De jó volna, ha összefüggenének egymással, de sajnos legfeljebb kettő között lehet kapcsolat.

1. hír: új vezetőt neveztek ki az Externet élére. Kocsis Ferenc Pórffy Andrást váltja, aki egyrészt továbbra is a cégnél marad helyettesként, másrészt tudomásom szerint az egyetlen távközlési vezér, aki szakmai blogot vezetett.
Sajnos neki is csak néhány bejegyzésre futotta az erejéből.

2. A Gazdasági Versenyhivatal még mindig késlekedik a tavasszal lebonyolított tulajdonosváltás szentesítésével, ezúttal újqbb dokumentumokat kért be a vevőtől, a Birdcomtól. Lehetséges, hogy a tulajdonosváltás miatt történtek változások a cégvezetésben, de van rá esély, hogy a két eseménynek semmi köze egymáshoz.

3. Az Externet is elindította IPTV szolgáltatását, amit meglévő ADSL előfizetéshez lehet rendelni, havi 2600 Ft-ért. Semmi extra, csak a szokásos jóság: megállítható, visszajátszható adás, illetve rögzítési lehetőség, gyerekzár, beltéri egység, ami analóg TV-kel is használható stb. Mindaz, amit a T-Home is kínál (ugyanis telekomos csomag).

Hát ennyi. Remélem senki se csalódott, főleg, hogy előre szóltam, hogy nem lesz összefüggés.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr761451246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása