Hozzászólások: O
2009.03.09. 10:22 Sávos

Egyelőre csak annyi állítható felelősségteljesen, hogy a UPC közép-európai leányánál átszervezések történtek, mert a Digi nagyon belehúzott. A többi találgatás.

Az itcafé összegereblyézte, amit tudni lehet, de sajnos csak találgatások vannak:  a Figyelő szerint az amerikai tulajdonos kezdet vizsgálódásokat különböző szerződések miatt, amiket gyanúsnak találtak. A hwsw tovább szimatolt, és azt állítja, nemcsak a fejlesztési és karbantartási szerződéseket találták gyanúsnak, hanem például a cég kizárólag a regionális elnök, Kovács Nimród borát vásárolhatta.

Ez a verzió, noha errefelé elég életszerű, lássuk be, bűzlik: ha tényleg találtak valamit, feljelentést kellett volna tenniük hűtlen kezelés miatt, különben akár bűnpártolásnak is beillik a "sima" elbocsájtás, ha viszont nem tudják bizonyítani, nem hiszem, hogy igazságos volna elzavarni a felső vezetést.

Csak egyetlen tény vehető biztosra az ügyből: a UPC-t meg tudta szorongatni a Digi, de ebben nincs semmi meglepő, tekintve, hogy alacsonyabb áron kínál többet a UPC-nél.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr56990868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása