Hozzászólások: O
2008.11.24. 11:20 szelessav

A jelek szerint az Invitel mindent megtesz azért, hogy a kimaradókat valahogy motiválttá tegye: a legutóbb bevezetett, nem sebesség, hanem adatkorlátos csomagokat most olcsó számítógéppel is kiegészítette. A kezdőrészlet 15000 Ft, a törlesztés 4400 két éven át. 

Az új akció keretében a korábban bevezetett adatkorlátos, de teljes sebességű csomagokat, amelyekkel elsősorban nyilván azokat kívánja megfogni, akik még mindig hezitálnak, most kiegészítette az olcsó számítógépvásárlás lehetőségével is. Az akció hasznosnak tűnik, mert ott segít, ahol a legszükségesebb. Nagyon komoly feladvány az első PC megvásárlása, bonyolult adatok, rövidítések és ismeretlen funkciók segítségével kellene dönteni, ami szinte lehetetlen, ha nincs ismerős, aki segít, másrészt elég gyakori indoka a távolmaradásnak a számítógép hiánya. Ráadásul az új akcióban az Invitel az új ADSL-lel egyidejűleg a gépet is beüzemelteti, ami különösen az alacsonyabb árkategóriájú PC-kkel tudmegterhelő feladat lenni (egy üres Windowssal gyakorlatilag még semmi hasznos nincs a gépen, ezt viszont már ritkán magyarázzák el a számítógépvásárlóknak).

Jó volna tudni, milyen a fogadtatása.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr70785581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása