Hozzászólások: O
2008.11.04. 11:24 szelessav

externetAz Externet a hónap eleje óta árulja a már korábban beharangozott VDSL alapú csomagjait, PowerDSL néven. A sávszélesség elérheti akár az 50 Mbps-ot is, a lakossági csomagok esetében 25-öt akár havi 10000 Ft-ért.

DSL vagy egyszerűbben: vonalas telefon alapon messze ez a leggyorsabb szolgáltatás itthon mind üzleti felhasználóknak, mind lakosságiaknak. Amennyire tudható, nem tisztán VDSL-ről van szó, hanem az Externet által finomított megoldásról, ami nem egy, hanem két VDSL-vonalat kapcsol össze (valószínűleg egyet a le, egyet a feltöltéshez) egy házi csomagirányítási technológia segítségével. A kettő rendelkezésre állási ideje együtt megközelíti a jóval drágább bérelt vonalakét. Ahhoz képest, hogy kétszer vagy háromszor gyorsabb, mint a többi lakossági csomag, szerintem elfogadható a 10 000 Ft. Üzleti felhasználóknak viszont az 50 Mbps már nettó 35700 Ft.

tovább

A bejegyzés trackback címe:

https://xn--internet-szolgltat-csb87a.blog.hu/api/trackback/id/tr55749062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A blogról

Mi újság az internet szolgáltatók háza táján? Hol a legolcsóbb az előfizetés, melyik a legjobb szolgáltatás, milyen tapasztalatokat szereztünk, mi, előfizetők?

Legfrissebb kommentek

ADSL, szélessáv, okosság

Nincs megjeleníthető elem

szelessav.blogter.hu

Nincs megjeleníthető elem

Netpédia

Nincs megjeleníthető elem

Kiemelt szócikkek

süti beállítások módosítása